Medlem i Dalslands Travsällskap

Som medlem i Dalslands Travsällskap har du fri tillgång till våra träningsbanor och en möjlighet att vara en del av vår gemenskap på travbanan. Du har även en möjlighet att vara med att påverka sällskapets framtida verksamhet genom att delta på våra medlemsstämmor.


Vi är ca: 150 medlemmar idag och vi vill gärna bli fler, sällskapet är numera öppet för alla att ansöka om medlemskap, så hjälp oss gärna att bli fler, tillsammans är vi starka! Från och med 2018 kommer det bara vara medlemmar i Dalslands Travsällskap som får tillgång till vår träningsanläggning, ett skäl gott nog för att ansöka om medlemskap!

Medlemsavgiften är 200 kronor, är du under 25 år är avgiften 25 kr och är du redan medlem i en BAS förening så är ungdomsavgiften endast 20 kr

Vi vill göra dig uppmärksam på att förfallodagen för betalning är den 31 januari. Inbetalning gör du på BG nr: 701-0069 eller swish: 123 677 56 47 och märk inbetalningen med ditt namn och adress.

Som du kanske vet är Åmålstravet i topp i Sverige vad gäller antal medlemmar. Vi hoppas att vi skall fortsätta att vara bäst i klassen och visa övriga travsverige att i Dalsland tycker vi om och värnar om vår travbana.

VÄLKOMNA!