WHITELIGHTTROTTER DROTTNING PÅ SOLVALLA

NÄR KJELL MAGNUSSON TOG LÅNGRESAN TILL SOLVALLA VISSTE HAN VERLIGEN VAD HAN GJORDE. EFTER DEN LYSANDE ÅRSDEBUTEN PÅ FÄRJESTAD HADE HAN KLART FÖR SIG ATT STOET SKULLE HA TOPPCHANS ÄVEN PÅ HUVUDSTAD BANAN. DET VISADE HON MED EFTERTRYCK GENOM ATT VARA HELT ÖVERLÄGSEN...


SOLVALLA 20220330 LOPP 9

WHITELIGHTTROTTER kom hyfsat iväg från sitt bakspår och sågs i 3:e par utv. efter att krutröken lagt sig efter en utdragen startrusning i högt tempo,tassade med där på lätta fötter för att lyftas ut i 3:e spår när det stöttes bakifrån. Beanie M.M. avkomman såg mäktig ut genom slutsvängen ute i tredjespår, kopplade sedan in turbon på allvar med halva upploppet kvar, dansade ifrån konkurrenterna fram till en smått överlägsen seger på fina tiden 1.13,3 2140m auto. och 40 000:- i belöning.

Imponerade stort och är en travare som hör hemma i i större sammanhang, detta gäller även körande Julia Nilsson som som vunnit 4ggr och varit tvåa en gång på 5 starter bakom 6 års stoet. Avslutningen men 12,6 sista varvet och avslutande 500m u.k 1.10 tillsynes helt okörd. Tränar gör uppfödaren Kjell Magnusson som ochså äger tillsammans med Kajsa Löfving. Köpte mamman Ten for Looks för ca 8 år sedan vilket visade sig vara en klok investering, har lämnat en rad fina avkommor både som startat och kommer att starta framöver.

Resesällskap var f.ö. lillasyster Looks Magic som stod för en fin insats som 6:a på nya rekordet 1.15,7 med 4.500 sek i belöning. 

Åmålstravet hälsar med ett stort Grattis !!! och väntar med spänning på nästa framträdande..

Publicerad torsdag 31 mars 2022.