TORNADO JET TILLBAKA PÅ ALLVAR

EFTER ATT HA VISAT STIGANDE FORM DOM TVÅ SENASTE STARTERNA SOM 3:A OCH 4:A SLOG HAN TILL MED FULL KRAFT UNDER TORSDAGSKVÄLLEN. TORNADO JET ÄR M.A.O. TILLBAKA PÅ ALLVAR OCH ÅTERFINNS DÅ I TOPPEN AV RESULTATLISTORNA.


ÖREBROTRAVET  220310

LOPP 7

Tornado Jet började här från ett tufft utgångsläge med spår 11 bakom bilen, hamnade då som sista ekipage i utvändigt läge. Italienfödde Legendary Lover sonen tassade sedan med i sitt 5:e par utvändigt, där han såg morsk ut men var nära galopp 800m kvar efter en störning, tappade där värdefull mark men jobbade sig tillbaka in i matchen och följde med i anfall ca halvarvet kvar. 10 åringen fanns då ute i tredjespår för att flyttas ut i fjärde i slutet av sista sväng.

Tillsammans med välkörande Tobias Modig flög han fram upploppet ner och hann fram till en knapp men säker seger. En imponerande insats av valacken som här tjänade 10 000sek och kom i mål på 1.16,2 2100m auto.

Tränas av Michael Enger och ägs av Stall Granvik HB Åmål. Uppfödare är Familjen Toniatti Italien och Åmålstravet Gratulerar !!!

Publicerad fredag 11 mars 2022.