HÄSTENS DAG EN SUCCÉ

Ett STORT TACK till alla som gjorde denna dag möjlig!
Lite som ett prov körde vi Hästens Dag under lördagen, detta som ett nytt projekt ihop med Islandshäst föreningen Drifandi som vi numera har ett mycket gott samarbete med. Det blev en toppendag för alla oss som älskar hästar.


Hästens Dag kördes för första gången och blev en synnerligen lyckad tillställning. Publiken fick njuta av provlopp, ridning, tandemkörning, rasparad och alla fina islandshästar som hade uppvisning mm. 

Många helt underbara raser fick vi se i rasparaden och publiken stortrivdes, en hel del aktiviteter med hästarna blev det också. Vi lovar återkomma nästa år med ett lite större arrangemang .

Mycket imponerande!

Trevligt var det också med den fina stämning som var överallt bland publik och aktiva. Kort och gott en SUCCÉ!! Håll nu utkik efter denna Hästens Dag 2022Ardenner-ekipage.jpgHD-Publik (2).jpgTandemkörning (4).JPGIMG_2663.JPG

Lucitano (3).JPGPublik-hästar (3).JPGRasparad (1).JPGProvlopp ponny21-09-18.jpgRockardkörning.JPGRasparad-arab.JPGFrieser (1).JPGRasparad-American Curly.JPGArdenner-Turbin.jpg

Publicerad tisdag 21 september 2021.