BILDER PÅ HEMMAHÄSTAR SOM SEGRAT PÅ SISTONE

Bilden visar Elsa C.B

——————————————————————

 ÅRJÄNG 170623

La Viva tog här sin 4:e raka seger!! och imponerade stort tillsammans med Marcus Hultman på ny flotta rekordet 1.12,9 . Tränar gör Malin Gustavsson, på bilden underst ses broder Henrik Gustavsson som vårdar hovarna på stjärnan och dessutom är stolt ägare.Startar i V75 nu på lördag i Årjäng, passas noga och kan skrälla. Åmålstravet önskar lycka till !!

__________________________________________________________________________________________

ÅMÅL   170628

Åmålstravets flaggskepp Barkevious Mingo gjorde här sitt första framträdande på sin hemmabana och tog en populär och bejublad seger i traditionsrika storloppet Ändå Något. Kanske den mest populära segraren nägonsin i loppet som kördes för 47:e gången. Sänkte dessutom banrekordet för voltstart och detta över lång distans !! Men inte nog med detta, 6 åringen blev dessutom MILJONÄR och ordnade en stor dag för tränare/ägare  Nils Norelius, liksom för övriga delägare, familj och supporters, stor del i framgångarna har såklart också ständige följeslagaren i sulkyn Carl-Johan Jepson som numera är en toppkusk i Sverige eliten.

____________________________________________________________________________________________

ÅRJÄNG  170703

Lovely Vacation tog en övertygande seger mot äldre hästar på Årjängstravet, detta trots tillägg och ett tungt slutvarv, i sulkyn denna gång alltmera framgångsrike hemmatränaren John Ö Jensen, tränar gör Öystein Larsen och 3 åringen är distriktets mest lovande unghäst och kan t.o.m. vara aktuell för dom tunga årgångsloppen framöver, bilden överst visar segern i årsdebuten på färjestad i ett högklassigt 3 års lopp, bilden underst visar Årjängssegern där han syns i mitten av bilden med blå kusk.

_________________________________________________________________________________________

ÅRJÄNG   170703

Elsa C.B  tog här sin första seger i 4:e starten och hade verkligen samlat ihop till denna seger genom att presterat bra insatser i starterna innan, en synnerligen imponerande seger i detta lopp och den Björn Ceder tränade damen har mycket att hämta framöver, skötare och ägare är en stolt dotter Anna Ceder, säkerheten själv i sulkyn är Dagfinn Aarum.

_____________________________________________________________________________________________

ÅMÅL  170703

Karron avlade här maiden genom att hinna fram till en delad seger efter en sisuladdad finish, den 7 åriga damen ser bra ut för dagen och är under utveckling, första men inte sista segern var så säkra, ansvarig tränare för familjehästen är Tomas Blom hemmahörande i Åsensbruk, i sulkyn denna gång trippelsegrare Peter Ådefors. Karron är den utvändige travaren med blå kusk på bilden.

________________________________________________________________________________________________

ÅMÅL  170703

Sir M.M  kunde stå som segrare trots att han startade från ett svårt utgångsläge, 4 åringen som trivs bra tillsammans med John Ö Jensen stod för lite av en styrkedemonstration vid denna seger och visade att framtiden ser ljus ut, tränare Öystein Larsen fortsätter producera topphästar och är en synnerligen duktig tränare och hästkarl som är värd ett riktigt hedersomnämnande, tränar och deläger 2 hästar för dagen och dessa kommer låta höra talas om sig i lång tid framöver var så säkra.