Åmålstravet inleder samarbete med Åmåls Stadshotell.

Åmålstravet och Stadshotellet i Åmål har tecknat avtal om drift av travrestaurang inklusive all försäljning av mat och dryck på travbanan. Åmålstravet har 10 tävlingsdagar från maj till september plus ytterligare ett antal evenemang där Stadshotellet nu övertar restaurangansvaret. Årligen samlar travbanan mellan 15 – 20 000 besökare och hög kvalité på mat och dryck är av största vikt. Lasse och Elisabeth Orava som sedan våren 2018 driver Stadshotellet har på kort tid gjort kraftiga avtryck i Åmåls restaurangliv. Bland annat har de erhållit utmärkelsen Årets Uppstickare i Dalsland av Dalslands Turist AB för sitt mycket positiva arbete med Stadshotellet. Bägge parter ser stora möjligheter att utveckla restaurangverksamheten på travbanan helt enligt Åmålstravets ambition att vara Sveriges trevligaste travbana.

  • Vi är så glada att Elisabeth och Lasse tar hand om all mat och dryck på travbanan och det blir verkligen spännande att få jobba ihop för en ännu bättre upplevelse på Åmålstravet, säger travbanechef Iia Abenius.
  • Med det fantastiska mottagande vi fått i Åmål så kunde vi inte annat än att tacka ja till denna möjlighet och ser fram emot att tillsammans med Åmålstravet erbjuda travbesökaren en restaurangupplevelse över förväntan menar Elisabeth och Lasse Orava

För mer info kontakta:

Iia Abenius 076 109 59 98

Lasse Orava 070 520 30 45