Jörgen Wiman ordförande

Född: 1947

Bakgrund: Köpte min första häst -69. I början på 80-talet valdes jag in i styrelsen. Tjänstgjort som funktionär under många år i Åmål och Årjäng.

Intresse: Familjen och travsport.

Det här visste du inte om mig: Regementsmästare A9 på 100m.

Vision för Dalslands Travsällskap: En levande trivselbana med ekonomi i balans.


Karin Rolfsman

Född:  1978

Bakgrund: Jobbar som lärare på komvux till vardags. Bor i Ånimskog tillsammans med mina två söner Erik och Viktor, hundarna Felix och Ronja samt shettisen Dalsgårds Jasmin och russet E.V Balder. Ponnysarna är sonen Eriks stora intresse då han tränar och tävlar på sin lediga tid. Jag är engagerad i ponnyklubben och sitter i år som ordförande i Värmlands ponnytravsällskap .

Intresse: Sonens travintresse har även blivit mitt. Många timmar läggs på att serva, skjutsa till tävlingar och hjälpa till med att träna hästarna. Den tid som blir över ägnar jag gärna åt träning och umgänge med nära och kära.

Det här visste du inte om mig: Tycker om och blir inspirerad av nya utmaningar och kunskaper.

Vision för Dalslands Travsällskap: Att vi tillsammans skapar en trivsam och gemytlig travbana som är omtalad för sin trevliga stämning och gemenskap. Hos oss känner sig alla välkomna och ser fram emot nästa besök!


Tomas Eklund

Född: 1961

Bakgrund: Idrotts och tävlingsnörd, när jag slutade spela ishockey satsade jag mer på travhästar.

Intresse: Trav istörsta allmänhet samt göra affärer.

Detta visste ni ej: Jag ställde upp i SM i speed skiing, -gick till final (kom ej sist).

Vision: Öka hästägandet, med bland annat mer andelsägda hästar


Maria Lundgren

Född:1994

Mikaela Holmström

Född: 1987

Bakgrund: Hästintresserad sedan barnsben. Gick på hästgymnasium och därefter första hästköpet. Bor i dag på en liten hästgård mellan Tösse och Fengersfors. Arbetar som redovisningskonsult till vardags.

Intresse: Hästar, träning och natur.

Det här visste du inte om mig: Genomförde 2017 min första Svenska klassiker, och skall ta revansch under 2019.

Vision för Dalslands Travsällskap: En mycket trevlig och gemytlig travbana, med god ekonomi och som satsar för framtiden.

Pär Nilsson

Född:1960

Bakgrund: Född och uppväxt i Skåpafors. Hållit på mycket med hundar. Avel samt tränat och tävlat i bruks och lydnadsklasser. Har i dag uppdraget som VD på Bengtsforshus AB och haft olika ledande poster genom åren.

Intresse: Intresset för hästsporten har växt sig starkare och starkare under åren och åker nu runt på trav så mycket som tiden medger. Delägare i tre hästar för dagen Xanthis Amazing, Deepak AM och Enya Boko alla tre i träning hos Peter Strömberg.

Det här visste du inte om mig: 7 plats i SM i Banskytte. Visserligen väldigt länge sedan men mitt enda deltagande på ett SM

Vision för Dalslands Travsällskap: Ett Travsällskap som ständigt ligger i framkant som har nöjda aktiva och en stadigt hög publik.